Βασίλης Τζίμας

Chef

About The Chef

Σχολή μαγειρικής chef d oeuvre 97 – 99. Εργάστηκε σε πολλά εστιατόρια και ξενοδοχεία με αποκορύφωμα το Saint George Lycabettus εκεί που συνεργάστηκε με τον Έκτορα Μποτρίνι που μαζί με την ομάδα του κερδίσαν Χρυσό σκούφο το 07 08. Μετά ξεκίνησε η πορεία του σαν head chef σε γνωστά εστιατόρια της Αθήνας όπως το divine στο Κεφαλάρι για 5 χρόνια και το Dalliance house για αλλά 5. Επίσης έκανε stage σε εστιατόρια με αστέρια Michelin. Από το 2017 είναι πλέον executive chef σε όμιλο εστιατορίων στην Παργα , έχει υπάρξει consultant Chef για 3 χρόνια στο Stilvi στην Πάρο και από το 2020 βρίσκεται στον όμιλο μας σαν executive chef. Παράλληλα ήταν αρθογράφος στον ελεύθερο τύπο για 5 χρόνια με δικιά του στήλη μαγειρικής, 3 χρόνια σε εκπομπή στον αντ1 για υγιεινή διατροφή.